PRAGMATISCH STRATEEG

STUDENTEN BEGELEIDING

Mijn online programma helpt jou je eigen website te bouwen. Van de daken schreeuwen dat je een nieuwe website hebt zie je nog niet zo snel gebeuren. Je weet niet eens waar en hoe je moet beginnen, laat staan dat je enthousiast rondvertelt over je nieuwe website. Maar avonden lang struggles om die website online te krijgen zie je ook niet zitten.

Aan al die dingen komt nu een eind. Je hoeft je niet meer te schamen voor je website. Er tegenaan hikken is niet meer nodig.

INTERIM MANAGEMENT

Geen glazen bol & verre toekomstvoorspellingen.

Trace + Track signaleert trends + ontwikkelingen die vandaag en morgen belangrijk zijn. Voor jouw bedrijf, je functie en je consument.
Vandaag toegepast, morgen genieten van het resultaat.

Wij helpen bedrijven trends om te zetten naar praktische concepten + visuele uitvoering. 

Trace + Track biedt overzicht van de huidige en toekomstige trends en geeft praktische tips + strategieën om deze toe te passen in uw bedrijf.

HOSPITALITY TRAININGEN

Ik maak simpele, stijlvolle & professionele wordpress websites voor (online) bedrijven.

Websites die je zelf kan updaten en bijhouden. Voor diegenen die van strak design en een praktische benadering houden.

Samen creeeren we de perfect look&feel, content en navigatie van je website. We zorgen ervoor dat je website overduidelijk jouw boodschap en persoonlijkheid uitstraalt. Zodat jouw website je kan ondersteunen bij het opzetten van een succesvolle onderneming.