Samen met mijn klanten creeer ik de perfecte look & feel, navigatie en content voor je website. We zorgen ervoor dat jou missie, product en persoonlijkheid precies zo weergegeven worden als je wilt. Elk project krijgt alle liefde, commitment en aandacht die het verdient. 

Hieronder vind je voorbeelden van enkele van de meest recente projecten waaraan ik gewerkt heb.

De veranderingen op het gebied van generaties, sekse, techniek, gezondheid, gemak en globalisering volgen elkaar in een rap tempo op. Wat betekenen al die veranderingen voor uw consument? Hoe beïnvloedt het hun (koop)gedrag? Waar hebben ze behoefte aan?

Geen glazen bol of verre toekomst voorspellingen. Wij signaleren trends die vandaag en morgen belangrijk zijn.

Eigenlijk zou je best graag je eigen website willen maken. Maar misschien ben je bang dat het te moeilijk is. Je smartphone is af en toe al lastig in te stellen, laat staan dat je zelf een website zou kunnen maken. 

Eerlijk is eerlijk, het gaat niet vanzelf. Je zal er inderdaad in moeten investeren. Tijd en geld. 

Maar ik ga je er stap voor stap doorheen helpen. Beloofd.

Want stel je eens voor dat je je zekerder voelt over je eigen business. Dat je met gemak aan andere vertelt over je talent. Dat je met trots jouw website laat zien en doorstuurt. Een website waarbij je niet afhankelijk bent van iemand anders. 

Werken met Marre is zo fijn, door haar ben ik het bouwen, onderhouden en vernieuwen van mijn website leuk gaan vinden.

Waar ik twee jaar geleden helemaal niks kon met WordPress, kan ik nu eigenlijk alles zelf, en helpt Marre alleen bij de “ubertechnische” stukjes waarin ik me zelf niet wil verdiepen. Werken met Marre gaat snel, praktisch en zonder poespas. Niets is voor haar teveel en ze denkt graag mee om het allemaal nóg mooier en praktischer te maken. En dan is ze ook nog eens een mega gezellige vrouw!

Dafne van Benschop

Benschop Coaching

Picture this: 38-jarige digibeet met klein budget en de droom om een eigen praktijk te starten!
Het maken van eigen website blijkt de grote hobbel; Marre kwam met haar Smit Club als de grote redder in nood.

Allereerst heeft ze me geleerd hoe je een website maakt, wat belangrijk is en waar je op moet letten. De video’s zijn idiotproof en begeleiden je werkelijk in ieder detail. Marre heeft de structuur al voor je klaargezet dus je hoeft niet meer na te denken over wat eerst en wat daarna.

Wat ik bovenal heb geleerd is om ondanks mijn onzekerheid en onhandigheid met computers, toch door te zetten. Met behulp van Marre’s video’s lukt het uiteindelijk altijd! Echt!

Dus naast een gave zelfgemaakte website, blijf je over met een supergoed en voldaan gevoel.

Bernadien Bos

Quality of Life

Duidelijk is dat Marre gedegen onderzoek kunt doen naar een onderwerp en dat vervolgens inspiratievol kunt verbeelden en er boeiend over kunt vertellen.

Nanon Soeters

Marre heeft mijn oude website op een prachtige manier vertaald naar een website die overzichtelijker is en veel makkelijker is te onderhouden op de achtergrond. Marre heeft een goed gevoel voor smaak, stijl en kleurgebruik. Ze communiceert snel en duidelijk en werkt zeer nauwkeurig en is bovendien ook nog een gezellig en plezier persoon om mee te werken. Ik beveel haar dan ook van harte aan!

Isabelle Rademakers

Labels & Baskets

Marre is echt een expert en weet op een enthousiaste en heldere manier haar kennis over te brengen. Ik vond vooral de module over het schrijven van goede teksten heel waardevol. Op die manier begin je echt bij het begin; voor wie maak ik mijn website en wat wil ik vertellen. De video’s zijn heel duidelijk en ik heb echt met heel veel plezier aan mijn website gewerkt. Ik had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn om een website te maken! De wekelijkse overleguren waren ontzettend handig en leerzaam. En ook tijdens het programma was Marre altijd bereikbaar voor vragen en hulp.

 

Ik ben echt blij dat ik heb gekozen om deel te nemen aan je programma. Je eigen website maken is niet alleen leuk, maar het is ook heel leerzaam. Ik weet nu precies waar ik op moet letten, hoe ik dingen kan veranderen en begrijp meer van de technische kant.
Marianne Speelman | SMIT CLUB

Fortuna Verde

I enjoyed working together very much. She has a lovely attitude and her can do approach was super.

Anoniem

Webdesigners die snappen wat jij als klant zoekt, zijn zeldzaam. Marre is zo’n zeldzaamheid.

Op zoek naar een nieuwe en functionele website voor Bijzonderecamping.nl zette Marre de stappen die we nodig hadden om tot een eigentijds en prachtig resultaat te komen. Altijd een stap vooruit, adequaat en snel. Haar kennis is onmisbaar gemist, haar enthousiasme en betrokkenheid erg gewaardeerd. Dank je wel Marre!

Marleen Brekelmans

Bijzonder Plekje

Ik vond het een feest om met SMIT CLUB de website van Moeder in je Hart te maken! Het programma is heel toegankelijk en echt tot in de details uitgewerkt. Marre neemt je op een logische manier mee door alle stappen, zodat het heel natuurlijk voelt. En van de enthousiaste manier waarop Marre alles uitlegt, krijg je echt een gevoel van: “Ik kan dit!”

Ook als je tussendoor vragen hebt of wilt sparren, staat Marre voor je klaar. Ik had zelf een superstrakke deadline en dankzij SMIT CLUB heb ik die gewoon kunnen halen. Een website maken was voor mij altijd een hoofdpijn-dossier. Inmiddels heb ik zin om met de volgende aan de slag te gaan.

Suzanne Neskens

Moeder in je hart

Origineel, humorvol en met een wonderlijke mix van praktische instelling en visionaire uitspraken.

Djenny Brugmans

Starting your own business is an exciting venture. Creating your own website and getting it online is one of the few things I have never thought about or even considered doing. Marre accompanied me through the whole process of getting online. A very smart professional she is. Always willing to explain what the world wide web can do for you as a company and translating that into you own webaddress. Thank you Marre for being precise, keen and above all having a lot of patience…..

Joachim Koch

Perform Inc.

Marre is een genot om van te leren. Ze legt goed en helder uit en de werkboeken zaten vol aha-momentjes. Met Marre kan je vol vertrouwen je eigen website bouwen.

Willemien van der Veen

Wil + The People

Nadat mijn website was gehackt kon ik lang niets meer zelf aanpassen. Marre heeft mij geweldig geholpen door het omzetten van mijn bestaande website en implementeren van een blogpagina!

Ze heeft snel en uitstekend werk geleverd en ik kan nog altijd bij haar terecht met vragen. Ben heel blij dat zij op mijn pad is gekomen! 

Flennie Nooij

Budgetcoach | Professional Organizer

With the utmost ease and comfort, Marre designed my new website and I couldn’t be happier. The website turned out to be cool, sufficient, easy to use and most of all ‘me’.

Working with Marre is a similar pleasure; she’s fast, clever and knows how to deliver. So in case you need anything concerning your online communication, you need Marre.

Clair Bik

Bik Difference