Je eigen website online – In 8 weken

WATCH. DO. GROW.

HELP! Ik moet een website…

Wil je al weken lang nu eindelijk eens beginnen aan die website? Schaam je je voor wat er nu staat? Of heb je een begin maar blijft het er zo standaard uitzien? Die website wordt een hoofdpijn dossier….

Van de daken schreeuwen dat je een nieuwe website hebt zie je nog niet zo snel gebeuren. Je twijfelt om een (dure) webdesigner in te huren. Maar avonden lang struggles om die website online te krijgen zie je ook niet zitten.

Je hoeft je niet meer te schamen voor je website. Er tegenaan hikken is niet meer nodig. Your days of struggling are over!

Op dit moment loopt er een pilot van het online programma waarin je je eigen website leert maken. Met de resultaten uit deze pilot lanceer ik in september het on-line programma. Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

#getsparkedup

Ik ben Marre

In mijn jarenlange ervaring als webdesigner heb ik altijd 1 favoriet moment in het hele proces: het moment dat mijn klant zelf aan de slag kan met de website en ervaart hoe gemakkelijk het eigenlijk is. Daar wilde ik meer mee doen. Het resultaat wordt dit on-line programma.

Hoe zit de cursus in elkaar?

Watch. Do. Grow.

Modules

De cursus is opgedeeld in 8 modules waarin je alles leert over het bouwen van je eigen website. Van de juiste kleuren vinden en wervende teksten schrijven, tot de saaie technische dingen (back-ups, updates, beveiliging).

Vragenuurtjes

Elke maandag is er een nieuwe video beschikbaar en op vrijdagochtend is er een live vragenuurtje om eventuele vragen die je nog hebt te beantwoorden.

Bonus materiaal

De cursus zit bomvol bonusmateriaal. Van leuke weetjes en websites tot kortingen bij een fotograaf voor nieuwe foto’s voor je website.

Easy as 1,2,3

Hoe het werkt

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt?

In een paar uur per week maak jij met behulp van de online video’s je eigen website. In september 2019 beginnen we. En na 8 weken staat ie. Precies klaar voordat het nieuwe jaar begint.

Wat kost het om deel te nemen aan het programma?

Op dit moment loopt er een pilot van het programma. Een van de onderdelen van deze pilot is te bepalen welke waarde het programma heeft. De precieze prijs is nog niet duidelijk, maar zal rond de 750€-1000€ liggen.Daarvoor krijg je dan niet alleen je lievelingswebsite, maar heb je ook nooit meer iemand anders nodig om je eigen online presence te creëren!

Hoe ding ik mee naar een plekje in de pilot?

De pilot loopt op dit moment en helaas in inschrijven niet meer mogelijk. Je kunt je wel opgeven voor de nieuwsbrief en dan hoor je van me zodra het programma gelanceerd wordt!

Mijn vraag staat er niet bij!

Wil je nog wat meer weten over de cursus? Plan dan een gratis consult in of neem contact met mij op via mail of telefoon.

Over mijn werk als webdesigner

Referenties

"Webdesigners die snappen wat jij als klant zoekt, zijn zeldzaam. Marre is zo'n zeldzaamheid. Op zoek naar een nieuwe en functionele website zette Marre de stappen die we nodig hadden om tot een eigentijds en prachtig resultaat te komen. Altijd een stap vooruit, adequaat en snel. Haar kennis is onmisbaar gemist, haar enthousiasme en betrokkenheid erg gewaardeerd."

Marleen

"I enjoyed working with Marre very much. She has a lovely attitude and her can do approach was super. I look forward to working with her in the future again. "

Liesl

"Ze is snel en duidelijk in haar communicatie, heel flexibel en ze houdt zich aan afspraken. Ze heeft niet alleen veel kennis van WordPress, maar weet dit ook heel duidelijk uit te leggen zodat ik nu ook zelf mijn site kan onderhouden. Ik ben heel blij met het resultaat en beveel iedereen een site door Marre aan!"

Daphne

"Zij luistert goed naar de wensen en kan dit omzetten een moderne en toegankelijke site. Ook de 'nazorg' is uitstekend; met veel geduld legt Marre uit hoe de site kan worden onderhouden. Hele fijne samenwerking!"

Petra

Mailinglijst

Als eerste horen wanneer de nieuwe cursus van start gaat?

Pin It on Pinterest

Share This